Časopis CAXMIX získal ve svém druhém ročníku sourozence – jeho čerstvé vydání doprovází první číslo magazínu PLM News, určeného zejména pro manažery průmyslových firem. Celkem jsme pro vás na březen připravili 120 stran aktuálních a praktických informací z oblastí CAD, CAM a PLM.

Skutečnost, že je CAXMIX dosud velmi mladým médiem, nám dopřává poměrně velkou svobodu a pružnost při jeho rozvíjení. Oceňujeme všechny připomínky, které nám svěřujete a snažíme se optimalizovat naše služby tak, aby co nejvíce odpovídaly reálným potřebám našich čtenářů.

Získané poznatky i pozitivní přijetí tohoto titulu mezi odbornou veřejností nás přivedly k rozhodnutí vydávat od letošního roku časopisy dva. CAXMIX a doprovodný web Caxmix.cz budou se stále větším důrazem soustředěny na praktické aspekty využívání CAD a CAM softwaru. Můžete se těšit na tipy, triky, návody a další užitečné materiály, jež v tuto chvíli takovým způsobem v Česku nikdo jiný nenabízí. A pokud dříve nebo později stejně jako my nabídne, bude to v každém případě zase přínos pro vás.

Novým titulem, který zmiňuji výše a jenž mimochodem jako dárek obdrží všichni standardní předplatitelé CAXMIXu společně s tímto březnovým číslem, je magazín PLM News. K jeho vzniku nás přiměla snaha rozlišit čtenáře podle jejich působnosti – na koncové uživatele CAD a CAM softwaru, pro něž zůstává nejlepší volbou CAXMIX a na ty, kteří se plně nebo částečně věnují otázkám integrace softwaru pro podporu navrhování, přičemž si potřebují udržovat přehled v jeho nabídce, tedy zejména na manažerské pracovníky z průmyslových podniků. Samozřejmě zde zůstává početná skupina těch, pro něž budou rovnocenně zajímavé tituly oba.

PLM News v prvním ročníku vychází pololetně jako sborník pečlivě vybraných příspěvků na téma výběru a implementace PLM řešení. Je nám velkým potěšením, že se tento titul rozhodla podpořit renomovaná organizace CIMdata, jež patří ke světově nejuznávanějším nezávislým autoritám v průzkumech technického softwaru. V aktuálním vydání PLM News se tak můžete seznámit s exkluzivním českým překladem její studie „10 otázek pro dodavatele PLM řešení“.

Druhé číslo PLM News vyjde v září s přehledem toho nejzajímavějšího, na co se můžete těšit na Mezinárodním strojírenském veletrhu, který proběhne od 3. do 7. října v Brně.

Oba březnové tituly vycházejí v celkovém nákladu 7 000 výtisků a slibujeme si, že se díky nim opět rozroste skupina našich čtenářů a příznivců.

Jestliže máte zájem o první vydání PLM News, můžete si jeho březnový výtisk objednat přímo u naší redakce na emailu redakce@caxmix.cz.

Komentáře