Autodesk Education Community podporuje studenty a pedagogy středních a vysokých škol. Zájemci preferující on-line přístup mohou získat bezplatně výukové materiály, tutoriály a cvičební příklady pro softwary AutoCAD, Autodesk Inventor a Autodesk Revit Architecture.

Příprava studentů na profesionální kariéru je velice důležitá. Softwarové portfolio společnosti Autodesk nabízí možnost budovat a rozvíjet základní znalosti a dovednosti. Kromě toho jim umožňuje také pochytit inspiraci, aby byli připraveni pracovat jako odpovědní architekti, projektanti nebo konstruktéři.

Registrovaní členové klubu Autodesk můžou získat přístup také k materiálům dalších softwarových produktů. On-line přístup k celé knihovně CAD Learning mohou získat studenti a školní zařízení (se slevou) za 99,95 dolarů na rok.

Z placených softwarů je možné jmenovat AutoCAD for Mac, AutoCAD Raster Design, AutoCAD Architecture, AutoCAD P&ID, AutoCAD Civil 3D, Autodesk 3ds Max, AutoCAD Electrical, Autodesk Maya, AutoCAD LT, Autodesk Navisworks, AutoCAD Mechanical, Autodesk Revit MEP, AutoCAD MEP, Autodesk Revit Structure. Produkty jsou rozdělené do tematických balíčků, které se zaměřují na určitý okruh moderního průmyslu.

Interaktivní semináře a strukturované softwarové balíčky, které jsou zaměřené pro střední a vysoké školy strojního a stavebního managementu, pomáhají dovést projekt, jeho konstrukci, řízení a plánování k dokonalosti.

Více informací o produktech a školicích materiálech najdete na webové stránce Autodesk Education Community http://students.autodesk.com.

 

Komentáře