Společnost Siemens nově umožňuje bezplatně vyzkoušet po dobu 30 dnů softwary Plant Simulation a RobotExpert z portfolia  Tecnomatix® určeného pro digitální řízení výroby.  Výrobní firmy tak mají možnost zhodnotit přínosy digitální továrny pro jejich podnikání.

 „Průmyslová data ukazují, že výrobci mohou zvýšit produktivitu logistického systému až o 20 % pomocí softwaru pro simulaci provozu; robotická simulace může zase zvýšit výkonnost dílenských robotů,“ řekl Tom Hoffman, ředitel marketingu, Manufacturing Engeneering Software, Siemens PLM Software. „Tím, že nabízíme zdarma 30denní zkušební verzi, si mohou výrobci sami vyzkoušet,  jak jejich podniky mohou těžit z používání digitálních výrobních aplikací Tecnomatix.”

Plant Simulation je nástrojem pro simulaci diskrétních událostí používaný pro plánování logistiky a analýzu výkonnosti výroby. Plant Simulation je objektově orientovaný 3D modelovací nástroj používaný k provedení simulace diskrétní události a mapování hodnoty dráhy.

RobotExpert je snadno použitelná robotická simulace a off-line programovací software, který pomáhá výrobcům plánovat a efektivně řídit průmyslové robotické systémy. Software může fakticky optimalizovat robotické procesy, a tím snižovat dobu nastavení systému, minimalizuje prostoje a zvyšuje výkonnost dílenských robotů.

Bezplatná 30denní zkušební licence Plant Simulation a RobotExpert je ihned ke stažení po vyplnění formuláře na www.siemens.com/plm/free-plantsimulation a www.siemens.com/plm/free-robotexpert.

Komentáře